Adorini Humidors; nieuwe standaard met levenslange garantie

 Adorini Humidors bepaalt de nieuwe standaard op het gebied van humidors. De Adorini Deluxe serie zorgt voor een optimale werking door geavanceerde onderdelen, materiaal van topkwaliteit en innovatief product design. Alle Adorini modellen hebben een levenslange garantie. Het bevochtigingssysteem dat u aantreft in de Adorini humidor is 100% betrouwbaar en stelt u in staat om het klimaat van de humidor perfect te beheren.


Tien redenen om voor een Adorini humidor te kiezen:


1. De humidor is standaard minimaal uitgerust met een gekalibreerde zeer nauwkeurige haarhygrometer, geoptimaliseerd voor het opslaan van sigaren wordt

2. Tot de standaarduitrusting behoort ook het met ‘acryl polymeer’ gevulde bevochtigingselement met regelbare ventilatiemogelijkheid voor een optimale bevochtiging van sigaren.

3. Uniek ventilatiesysteem voor een verbeterde luchtcirculatie in de humidor (gepatenteerd systeem)

4. Standaard uitgerust met een flesje humidor vloeistof en instructieboekje voor installatie en onderhoud.

5. Hygrometer en het bevochtigingselement zijn bevestigd met een onzichtbare magneet. De magneet is verwerkt in de deksel van de humidor.

6. De indeling is volledig flexibel dankzij de verstelbare houten elementen (gepatenteerd systeem)

7. Dankzij de 'labelclips' is het eenvoudig om de sigaren gedocumenteerd te bewaren

8. Innovatief ontwerp van de lade garandeert maximale luchtventilatie en biedt mogelijkheid voor het plaatsen van de nieuwste elektronische luchtbevochtigers. Deze extra lade wordt standaard geleverd met alle ‘Large’ humidors

9. De humidor is uitgerust met extra stevige en 24-karaats vergulde en handmatig gepolijste scharnieren.

10. Levenslange garantie

Uw tabaksspecialist kan u er meer over vertellen. 

 


Terug naar overzicht